Wereldwijde autoboeking

ZÜRICH

Car Booking
Have any Questions?   img   +41 78 60 99 777

Krijg de beste vervoersdiensten in Zürich en reis in luxe

Zürich is een stad rijk aan kunst, cultuur, eten en mensen. Het is de perfecte samensmelting van hedendaagse en moderne Europese architectuur en levensstijl. Zürich is de financiële hoofdstad van Zwitserland en krijgt elke dag veel rijke zakenmensen, toeristen en reizigers die graag echte luxe ontdekken. Een speciale en opmerkelijke toevoeging aan een luxueus verblijf en rondreizen in elke stad is het vervoer dat u neemt. U zou toch niet in een huurcabine of een bus naar het mooie en moderne Viadukt (Zürich West) willen rijden?

Dit is waar we binnenkomen. Noble Transfers is een transportservice die weelderige auto's biedt voor alle mensen die Zürich bezoeken en die met weelde willen reizen. Wij bieden de beste limousineservice in Zürich en de omliggende steden in Zwitserland.

Best Transportation Services In Zürich

Beste chauffeursdiensten in Zürich

Plan je je volgende gezinsvakantie in een van de rijkste steden ter wereld? Laat ons u van dienst zijn met onze limousines. We bieden u echter niet alleen een auto, maar ook chauffeurs met limousines, zodat u geen minuut van uw gezin hoeft door te brengen of in de rij hoeft te staan voor een bus of taxi. Onze chauffeurs kennen de stad als hun broekzak. Ze hebben elk hoekje en hoek in kaart gebracht en gescand en brengen je naar de plaatsen waar je heen wilt en naar de plekken waar je nog niet van hebt gehoord, maar die je ook moet bezoeken. Onze chauffeurs zijn uiterst professioneel, discreet en voorzien in al uw behoeften wanneer u en uw gezin bij ons zijn. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Gewoon ontspannen en genieten van de rit.

Best Transportation Services In Zürich

Ontvang luchthaventransfers van en naar Zürich met het grootste gemak

Of het nu voor werk of voor ontspanning is, reizen kan tegelijkertijd hectisch en leuk zijn. De drukte om het huis in te pakken en vervolgens de gekke commotie op het vliegveld. Het is allemaal geweldig. Maar er is iets dat velen vergeten te doen tijdens het maken van reisplannen en dat is het boeken van een luchthaventransfer. U wilt toch niet in een lange rij staan ​​te wachten om een ​​taxi voor uw vergadering of het hotel te boeken?

We bieden luchthaventransfers van de luchthaven van Kloten naar de stad Zürich en waar onze gasten ook heen moeten in de omliggende gebieden. Al ons wagenpark wordt geleverd met een chauffeur. Voordat u de luchthaven verlaat, wacht onze chauffeur op u op de luchthaven en brengt u meteen naar uw hotel of vergadering. We zijn altijd op tijd. U kunt ons vóór uw aankomst op de hoogte stellen van uw reisplannen, zodat er geen kans op verwarring is als u eenmaal in de auto bent geland. Dit zal ons helpen om u een extreem rustige en vredige rit te bezorgen. U zult uw vergadering of uw huis op tijd bereiken. Het is onze belofte.

Of u nu een Mercedes S Klasse of een limousine wilt, we hebben luchthaventransfers beschikbaar met elke auto waarin u uit onze vloot wilt rijden. Van de luchthaven, de luchthaven of het stadscentrum, onze diensten zijn onberispelijk en niet te evenaren en onze gasten vertrekken altijd tevreden. Bezoek het financiële centrum van Zwitserland, de Zwitserse effectenbeurs of een van de beroemde economische centra. Vergeet niet om een ​​luxe rit bij ons te boeken en comfortabel en in stijl aan te komen. Boek vandaag uw limousineservice vanaf de luchthaven van Zürich en wees gereed voor uw volgende reis.

Best Transportation Services In Zürich

Rijd Zürich rond in echte luxe in een Mercedes Maybach

De kosmopolitische stad aan het water heeft het stadsleven en de natuur die samen in al zijn glorie bestaan. Met een gevarieerd dag- en nachtleven bruist Zürich altijd van evenementen en festivals. De stad heeft een eigen eetfestival en het eten dat hier wordt geserveerd, is een van het beste eten dat je ooit zult proeven. Het is niet moeilijk om door de stad te reizen, maar als je in luxe kunt reizen, waarom neem je dan een tram. Onze transportdiensten voor auto's en limousines zijn eenvoudig en luxueus. We hebben de beste auto's, de beste chauffeurs en we kennen de beste plaatsen.

Onze vloot van auto's omvat - Mercedes Maybach, Mercedes S Klasse, Mercedes E Klasse, Mercedes Viano, Mercedes V Klasse en een paar limousines ook. Ga zonder problemen door de stad en erop uit. Als je in Zürich bent voor een zakenreis en wat tijd over hebt voordat je naar huis gaat, bezoek dan de Zwitserse bergen. Je kunt er binnen een uur zijn. Onze chauffeurs brengen u daar veilig heen. Geniet van het uitzicht, de rit en maak herinneringen. Laat de rest aan ons over. Wij brengen u snel terug naar elke luchthaven die u wenst. Of als je te veel van de rit geniet, kunnen we je zelfs naar huis brengen. Het draait allemaal om je comfort. Geniet van de bergen door onze auto's en limousines.

Best chauffeur services in Zürich

Bezoek Zürich als een local met onze luxe autotransportdiensten

Geef ons een kans om je rond te rijden in de stad en je te begeleiden naar plaatsen die de lokale bevolking en toeristen leuk vinden. Er is zoveel kunst, cultuur en leven in Zürich dat je nooit moe kunt worden. Leun achterover in een Mercedes S-klasse en bezoek het FIFA World Football-museum, het Volkerkunde-museum van de Universiteit van Zürich, het Rietberg-museum of zelfs het Schweizerisches National museum. Kom in stijl aan en ga op in geschiedenis, kunst en cultuur. Vervoer zal nooit een probleem zijn wanneer u ons door ons heen brengt.


De stad heeft zijn geschiedenis intact en het prachtige meer van Zürich is perfect voor varen en zwemmen. Met kronkelende straatjes en hoge kerktorens is de stad helemaal hetzelfde als vroeger. Onze transportdiensten zijn bedoeld om u Zürich in zijn ware en natuurlijke glorie te laten zien. Als je tijd over hebt van je reis of als je alleen de stad bent komen bezoeken, laat ons dan weten hoe je er bent. Je chauffeur brengt je naar alle kerken, parken, geweldige restaurants en bars die er te zien zijn. Van de kathedraal van Grossmünster tot de Fraumünster-kerk, we laten u alles zien. Zie Chagall-vensters en laat je betoveren.

Maar dat is niet alles wat Zürich te bieden heeft. De stad heeft de hedendaagse trends enthousiast omarmd en veel oude fabrieken zijn veranderd in culturele centra en creatieve nieuwe woonruimtes. Het beste voorbeeld van dit nieuwe Zürich is te zien in Züri-West, dat ook het epicentrum is van het nachtleven van de stad. We hebben onze chauffeurs geïnformeerd over alle bezienswaardigheden die de stad en de omliggende gebieden moeten bezoeken, dus je zult versteld staan ​​wanneer je ons bezoekt. Reis door de stad als een local en proef het beste eten en bier dat de stad te bieden heeft.

Het restaurant Gerold Cuchi is een plek waar elke keer dat ze opkijken een hartslag overslaan. Zelfs als je daar niet eet, vraag je chauffeur je naar het district Kreis 5 te brengen. Fotografeer de kunstzinnige parasols die boven de patio hangen. Het is uniek en is perfect voor een romantische date.

Wanneer u klaar bent met de moderne wereld, rijdt u in onze luxeauto naar de historische oude binnenstad van Altstadt. Loop door de smalle geplaveide straatjes, de 19e-eeuwse gebouwen of loop bergop naar het park Lindenhof en zie de stad in actie. De straten zijn gevuld met geschiedenis en huis moderne winkels en cafés. Het wordt niet beter dan dit. Maar om dit alles te doen, hebt u een betrouwbare en luxe auto nodig die u overal en altijd op tijd brengt. Dat doen wij bij Noble-transfers precies. Wij zijn er voor al uw transportbehoeften. Neem een ​​auto, een prachtige limousine voor uw volgende luchthaventransfer of voor uw rit naar de bergen. Wij brengen u op tijd naar plaatsen. Aankomen in echte luxe. Altijd. Of bezoek Zürich voor de beste kaasfondue. We weten precies waar we u naartoe moeten brengen.

Um unsere Webseite für Sie optimal zu gestalten und fortlaufend verbessern zu können, verwenden wir Cookies. "Mehr erfahren”​

ok