Wereldwijde autoboeking

Friedrichshafen

Car Booking
Have any Questions?   img   +41 78 60 99 777

Verken de stad aan het meer van Friedrichshafen met privéluchthaventransfers

Gelegen aan de noordoostelijke hoek van het Bodenmeer (Bodensee), nabij het breedste punt van het meer in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, is de stad Friedrichshafen verbluffend en heeft veel historisch belang. De stad staat bekend om zijn geschiedenis van de luchtvaart, want dit is de plaats waar Graf Ferdinand von Zeppelin zijn beroemde luchtschepen ontwikkelde en bouwde die in de vroege 20e eeuw de lucht domineerden. Ook worden tot vandaag de dag vergelijkbare kleinere luchtschepen alleen in Friedrichshafen gemaakt, en de stad beschikt over een schat aan luchtvaartgerelateerde attracties en musea.

Friedrichshafen heeft zowel zakenmensen als toeristen veel te bieden. Het is een resort aan het meer en heeft een actief congrescentrum, een jaarlijkse kermis, en heeft ook veerverbindingen naar Zwitserland. De industrieën die hier worden opgezet, zijn elektronica en communicatie. De stad is echter ook een producent van machines, motoren, tandwielen, turbines en fietsen.

Met zijn onderzoeksinstituten en vakschool trekt Friedrichshafen veel wetenschappers en studenten aan. Het is ook een geweldige stad om een ​​weekend of een uitgebreide vakantie door te brengen. Friedrichshafen kan worden bereikt door aan boord te gaan van een vlucht naar de luchthaven Bodensee Friedrichshafen of vanaf de grote internationale luchthavens in de buurt. Het is gemakkelijk om luchthaventransfers te krijgen van alle grote steden naar Friedrichshafen. Om hier te komen, neem je een vlucht naar Zürich (138 km), Stuttgart (222 km), Innsbruck (217 km) en Saint Louis (233 km). Ontvang luchthaventransfers van een van deze luchthavens.

Niet iedereen houdt van reizen per bus of rugzak door steden. Trouwens, waarom in de rij staan ​​te wachten op een taxiverhuur wanneer u in een luxe voertuig op uw bestemming aankomt. Bij Noble Transfers bieden wij professionele luchthaventransferservice van Friedrichshafen, Zürich of een andere grote luchthaven naar Friedrichshafen en overal in en rond Europa.

business class transfers in Lenzerheide

Krijg luchthaventransfers naar Friedrichshafen met eersteklas privé luxe vervoer

De Schlosskirche (paleiskerk) is een bezienswaardigheid in Friedrichshafen en heeft twee koepeltorens van 55 m hoog die zijn voltooid met Rorschach-zandsteen. De kerk werd gebouwd door Christian Thumb van 1695 tot 1701 en behoort tot de beroemde barokgebouwen in Opper-Zwaben. Het is echter een protestantse kerk sinds het jaar 1812. Het werd gereconstrueerd tussen 1947 en 1951 na gedeeltelijk verwoest te zijn in 1944 door luchtaanvallen en werd vervolgens teruggegeven aan de protestantse gemeenschap.

Je kunt langs het uitgestrekte meer lopen vanuit het oosten van de haven naar de Paleiskerk (in het westen). Friedrichshafen biedt een perfecte ontsnapping aan hectische banen. Neem een ​​stap terug, ga weg en bezoek deze prachtige badplaats met onze zakelijke transfers en premium limousineservice voor Friedrichshafen. Een unieke en opmerkelijke toevoeging aan een luxe verblijf en rondreizen in elke stad is het vervoer dat u neemt, en daarom hebben we alleen luxe voertuigen in onze vloot.

Friedrichshafen with first-class private luxury transport

Ons wagenpark omvat Mercedes Maybach, Mercedes S Klasse, Mercedes E Klasse, Mercedes Viano, Mercedes V Klasse en topmodel limousines. Alle auto's en limousines in onze vloot worden geleverd met professionele chauffeurs die hun routes als hun broekzak kennen en kennen. U zult nooit verloren gaan wanneer u met ons reist.

Het enige wat u hoeft te doen is uw transfers van Friedrichshafen, Zürich, Innsbruck of Stuttgart luchthaven naar Friedrichshafen met ons te boeken via onze website en ons op de hoogte stellen van uw reisplannen. Dit zal ons helpen onze chauffeur dienovereenkomstig te instrueren, zodat u zelfs geen minuut van uw kostbare tijd hoeft te verspillen met het geven van aanwijzingen. Als u hulp nodig hebt bij het plannen van uw verblijf of het in kaart brengen van uw must-visit-lijst, profiteer dan van onze conciërgediensten waarin we u een op maat gemaakt reisschema voor uw bezoek in Friedrichshafen maken. We zullen een hotel voor u reserveren, een tafel in een restaurant voor u reserveren of zelfs een picknickmand voor u maken als dat nodig is. Laat ons weten wat je nodig hebt, en we zullen het voor elkaar krijgen.

Onze chauffeur zal op de luchthaven aanwezig zijn om u voor uw aankomst te ontvangen. Hij zal op je wachten zolang je nodig hebt en zal je helpen met je bagage en andere vereisten waar je misschien hulp bij nodig hebt voordat hij je meeneemt naar je avontuurlijke maar rustige verblijf in Friedrichshafen. U kunt ook transfers van Friedrichshafen naar de luchthaven van Zürich boeken nadat uw bezoek aan een idyllisch einde is gekomen. We willen dat je de meest heerlijke tijd hebt die je maar kunt bedenken. Laten we ons zorgen maken over verkeer en parkeren. Het enige wat u hoeft te doen is achterover leunen, ontspannen en genieten van de rit in onze business class transfer in Friedrichshafen of in een premium limousine met chauffeur.

business class transfers in Lenzerheide

Huur professionele chauffeurs in Friedrichshafen

De uitkijktoren op de pier (Moleturm) is een plaats waar u naartoe moet bezoeken in Friedrichshafen. Het is een 22 meter hoge structuur die een prachtig uitzicht biedt op de stad, de paleiskerk en het meer. Bezoekers kunnen zelfs gaan kanovaren in het Bodenmeer, waar ook een kanotocht wordt georganiseerd op een van de kleine zijrivieren in het meer. De warmere maanden (mei-september) in de stad bieden Strandbad, het plaatselijke openluchtzwembad.

Of u nu privé of in een Airbus vliegt, om door de stad te reizen is een rit en een chauffeur vereist. Men kan niet van een vakantie genieten wanneer ze zich zorgen moeten maken over autorijden en parkeren. Je kunt meer tijd doorbrengen met je familie en geliefde door een professionele chauffeur in te huren om je rond te rijden. Neem de frisse lucht in en loop over de promenade langs het meer. Vakanties zijn bedoeld om te ontspannen en te genieten. Daarom bieden we premium limousine-services met chauffeur in Friedrichshafen voor onze gasten. Het enige waar u op moet letten, is waar u moet eten, waar u naartoe moet fietsen en welke drank u moet hebben. Laat de rest over aan onze professionele chauffeurs.

We begrijpen dat veel van onze gasten graag hun vakantieplannen van de sociale radar houden en niet willen dat de wereld weet waar ze zijn. We doen ons best om uw bezoek zo discreet mogelijk te houden. Huur een privéchauffeur in de luchthaven in voor uw VIP-reis naar Friedrichshafen en zorg ervoor dat onze chauffeur uw privacy op de best mogelijke manier respecteert.

Friedrichshafen with first-class private luxury transport

Onze zakelijke transferservices zijn uitzonderlijk en we zorgen ervoor dat uw chauffeur over een vergunning beschikt, bescheiden, uiterst professioneel en alle steden en omliggende gebieden goed kent. Al onze chauffeurs kennen de verborgen juweeltjes van deze prachtige stad met de meest prachtige uitzichten en de beste plekken om te eten. Boek gewoon een premium limousine-transfer in Friedrichshafen en zet uw vakantiemodus aan.

Onze luchthavenshuttlediensten zijn eenvoudig en luxueus. We hebben de meest luxueuze auto's en we bieden de meest comfortabele ritten. Bezoek de financiële hoofdstad van Zwitserland, woon uw vergaderingen daar bij en ga rechtstreeks naar Friedrichshafen met onze privéluchthaventransfers in het luxe voertuig van uw keuze.

Het Dornier Museum in Friedrichshafen heeft één boodschap: iedereen kan een pionier zijn. Het museum bevindt zich naast de luchthaven Friedrichshafen en is in de zomer van 2009 geopend. De plaats heeft 100 jaar luchtvaart- en ruimtevaartgeschiedenis tentoongesteld voor een prachtige en informatieve ervaring. De verbazingwekkende architectuur van het museum herbergt bijna 400 exposities op 5000 m², waaronder 12 originele vliegtuigen, 7 exposities van ruimtevaart en een full-size model. Het is een show van revolutionaire geest binnen handbereik voor iedereen die gebiologeerd is door technologie en geschiedenis.

Bezoek het Ravensburger Spieleland, een kindvriendelijk recreatiepark met themazones, een kinderboerderij, attracties en liveshows met uw familie en vrienden en beleef een geweldige vakantie. Boek uw luchthaventransfers of huur per uur een premium limousine met Noble Transfers en begin met inpakken.

Um unsere Webseite für Sie optimal zu gestalten und fortlaufend verbessern zu können, verwenden wir Cookies. "Mehr erfahren”​

ok