Wereldwijde autoboeking

Neuchâtel

Car Booking
Have any Questions?   img   +41 78 60 99 777

Huur premium luchthaven limousineservice in Neuchâtel

Gelegen aan de noordelijke oever van het meer van Neuchâtel, is de Franstalige hoofdstad van het kanton Neuchâtel een vriendelijke en kleine stad ondergedompeld in geschiedenis met een moderne en kosmopolitische sfeer. De stad kijkt uit op het meer en biedt een prachtig uitzicht op de Zwitserse Alpen. Maar het is niet alleen de prachtige achtergrond die de stad tot een geweldige plek maakt om te bezoeken, het is de prachtige historische architectuur, de coffeeshops en restaurants en de levendige bars en clubs, dankzij de universitaire studenten die hier in aantallen wonen en de stad een toevluchtsoord voor jongeren.

Neuchâtel heeft geen eigen luchthaven en de dichtstbijzijnde luchthavens bevinden zich in Genève en Basel. De luchthaven in Bern wordt meestal gebruikt voor chartervluchten. Luchthaventransfers van en naar Neuchâtel zijn 24x7 beschikbaar vanuit alle grote steden en luchthavens. Niet iedereen houdt ervan een buskaartje te kopen en naar plaatsen te reizen en voor degenen die graag in luxe reizen, biedt Noble Transfers zakelijke limousineservices en privéluchthaventransfers in Neuchâtel. Waarom in de rij staan ​​wachten op een taxi of taxi wanneer u luxe VIP-diensten kunt huren om u door Zwitserland en het buitenland te brengen.

business class transfers in Lenzerheide

Ontvang privétransfers van de luchthaven van Genève naar Neuchâtel

Gebouwd in de gotische stijl in de middeleeuwen, zijn het kasteel van Neuchâtel en de collegiale kerk (een gereformeerde kerk) twee van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad en gemakkelijk te zien vanaf een afstand. Aan het begin van de 20e eeuw beleefde Neuchâtel een magische tijd die werd geïnspireerd door verschillende verbazingwekkende ontwikkelingen. Om het vroegere tijdperk te laten zien, biedt de stad unieke rondleidingen in de serie "Neuchâtel in de Belle Époque" om toeristen de kans te geven te ontdekken hoe de mensen van Neuchâtel een eeuw geleden leefden.

De stad Genève heeft het grootste aantal internationale organisaties ter wereld gehost. Zakenlieden, wereldleiders, politici en toeristen bezoeken Genève dagelijks voor werk en plezier. Iedereen die naar een nieuw land of stad reist, houdt ervan de omgeving ook te verkennen. Neuchâtel, gelegen op ongeveer 105 kilometer van Genève, is een prachtige stad om te verkennen en is een groter weekendje weg. Onze professionele luchthaventransfers zijn de juiste oplossing voor al uw luxe transportbehoeften. We hebben alleen premiumauto's in ons wagenpark en al onze chauffeurs zijn uiterst professioneel. Daarnaast bieden we ook een limousine-transferservice naar Neuchâtel voor het geval u een grotere en meer weelderige rit nodig heeft. U hebt ook de mogelijkheid om per uur een limousine in te huren die u nodig hebt om in stijl naar een vergadering of datum te gaan.

business class transfers in Lenzerheide

Het enige dat we van al onze gasten nodig hebben, is om de luchthaventransfer via onze website te boeken en ons van tevoren op de hoogte te stellen van uw reisplannen. Dit helpt ons om u te voorzien van een tijdige rit en een chauffeur die uw planning uit het hoofd heeft bestudeerd, zodat u geen minuut hoeft te verspillen aan ons te vertellen welke weg te gaan. Als u alleen plannen hebt gemaakt om uw vergadering bij te wonen en geen reisplan hebt gemaakt, profiteer dan van de conciërgediensten van Noble Transfers om u door Genève te leiden en vervolgens naar Neuchâtel of waar u ook heen wilt of wat u maar wilt doen. Onze conciërge zorgt voor alles indien nodig. Van het boeken van een hotel in Neuchâtel, het boeken van een tafel in het beste restaurant, het vinden van een speciale wijn of zelfs het reserveren van een zitplaats bij de tour "Neuchâtel in de Belle Époque", we hebben onze servers geleerd om voor elk denkbaar klein ding te zorgen dat je een onvergetelijke en geweldige vakantie kunt hebben. Of u nu iemand bezoekt aan de Université de Neuchâtel of de prachtige botanische tuinen wilt bezoeken, onze premium luchthaventransferservices in Neuchâtel brengen u waar u op tijd moet zijn.

Op de datum van aankomst zal onze professionele chauffeur op de luchthaven aanwezig zijn om u voorafgaand aan uw aankomst te ontvangen, zo lang als u wilt op u wachten, u helpen met uw bagage en andere benodigdheden en zodra alles is geregeld, u kan op weg zijn om van uw vakantie in Neuchâtel te genieten. Geniet van het uitzicht op de bergen, de bossen en het meer terwijl we u rondrijden in een premium voertuig. Met onze professionele luchthaventransferservice brengen we u snel terug naar elke luchthaven die u wenst. Huur ons in voor uw Neuchâtel naar Genève luchthaventransfer en zorg ervoor dat u op tijd voor uw vlucht komt, want we zijn altijd op tijd. Of als je te veel van de rit geniet, kunnen we je zelfs thuisbrengen naar Lyon of ergens anders. Het draait allemaal om je comfort en een chique rit. Geniet van wandelingen op de promenade langs het prachtige meer van Neuchâtel met onze luxe VIP-diensten in onze auto's en limousines.

transfers from Geneva airport to Neuchâtel

Reis rond Neuchâtel met professionele chauffeursdiensten

Neuchâtel heeft een enorme studentenpopulatie en dat betekent dat er veel plekken zijn om te feesten en wat te drinken. Maar dat is niet alles. De stad ligt rond bossen en biedt veel wandelpaden. Dan is er het Museum voor Kunst en Geschiedenis in het "Palais des Beaux-Arts" (Paleis voor Schone Kunsten) dat vier thematisch gescheiden collecties herbergt: beeldende kunst, toegepaste kunst, numismatiek en geschiedenis. De exposities in het museum omvatten de automatencollectie van Jacquet-Droz.

De stad heeft ook het grootste archeologische museum in Zwitserland, Laténium. Hier is meer dan 50.000 jaar regionale geschiedenis te zien. De belangrijkste focus van het archeologische park is gewijd aan vondsten die teruggaan tot het tijdperk van La-Tène. De rondleidingen die de stad aanbiedt, zijn ook bedoeld om te laten zien hoe het vroeger was. De rondleidingen nemen je mee voor dergelijke chocolaatjes en een geheime absintproeverij om de zintuigen te stimuleren. Reis door de tijd in Neuchâtel met premium limousineservices.

transfers from Geneva airport to Neuchâtel

Dit alles en meer is wat bezoekers kunnen verwachten van deze prachtige stad aan het meer. Maar om van een stad te genieten, doe je het als backpacker of in een echte chique stijl. Zelfs een rit van de luchthaven naar uw hotel wordt beter en meer ontspannen als u een luxe auto en een professionele chauffeur heeft die u naar uw bestemming brengt. Dat is de reden waarom alle auto's en limousines van Noble Transfers worden geleverd met chauffeurs die professioneel, rijbewijs, bescheiden en altijd op tijd zijn. Onze chauffeurs kennen alle hoeken en gaten van Genève en Neuchâtel samen met het grootste deel van Zwitserland uit het hoofd en brengen u op de meest luxueuze manier naar uw vakantiebestemming. Wij garanderen uw veiligheid. Boek ons ​​voor uw privé luchthavenautoservice voor transfer van de luchthaven van Genève naar Neuchâtel en laat ons u op een pluche manier bedienen.

Het gaat niet alleen om op vakantie gaan of een oude vriend bezoeken in een prachtige stad en heel veel foto's posten. Veel mensen houden hun reis graag van de sociale radar af. We begrijpen hoe belangrijk privacy is voor onze klanten en daarom bieden we VIP-zakelijke transfers van en naar de luchthaven zonder iemand anders op de hoogte te stellen van uw reisplannen. Het is tussen jou en de chauffeurs. We respecteren de privacy en willen dat alle gasten op een buitengewone manier van hun vakantie genieten.

Of u nu een Mercedes Maybach of een limousine wilt, we hebben luchthaventransfers en pendeldiensten naar Neuchâtel beschikbaar met elk luxe voertuig dat u uit onze vloot wenst te rijden. Ons wagenpark omvat Mercedes Maybach, Mercedes S Klasse, Mercedes E Klasse, Mercedes Viano, Mercedes V Klasse en topmodel limousines. Van het vliegveld naar het vliegveld of naar de prachtige stad aan het meer van Neuchâtel, onze diensten zijn onberispelijk en niet te evenaren en onze gasten vertrekken altijd tevreden.

De zandstenen elegantie van de compacte oude binnenstad van Neuchâtel, met tal van opmerkelijke galerijen, musea en aantrekkelijke historische architectuur, de stad biedt voor elk wat wils. Hoewel de stad gemakkelijk te voet kan worden verkend, waarom zou je lopen als je luxe voertuigen tot je beschikking hebt. Huur ons in voor uw volgende privéluchthaventransfer van Genève naar Neuchâtel en terug en rij in stijl.

Laat de wandeling te voet voor een wandeling langs de promenade langs het meer. Geniet van de mediterrane sfeer van de oude binnenstad en verken de kleurrijke markt op Place des Halles. Je zult versteld staan ​​van wat er allemaal te zien is in deze kleine stad. Verblijf in Neuchâtel of maak een treinreis naar het uurwerkenstadje Jura. Boek uw professionele luchthaventransferservice met Noble Transfers en begin met inpakken.

Um unsere Webseite für Sie optimal zu gestalten und fortlaufend verbessern zu können, verwenden wir Cookies. "Mehr erfahren”​

ok