Wereldwijde autoboeking

Lucerne

Car Booking
Have any Questions?   img   +41 78 60 99 777

Huur Elite Chauffeur-aangedreven auto's in Luzern en reis veilig

Genesteld tussen een achtergrond van torenhoge bergen en het schitterende meer van Luzern, is de stad Luzern een van de meest bezochte steden in Zwitserland. De stad biedt veel dingen te doen en te zien aan haar bezoekers en is een perfecte plek voor een vakantiebestemming. Het heeft het perfecte recept voor een prachtige Zwitserse stad en de middeleeuwse architectuur doet je ogen glinsteren van verbazing. Luzern ligt aan de belangrijkste spoorlijnen naar Locarno en Lugano nabij de Italiaanse grens, het Meer van Genève nabij de Franse grens en het Bodenmeer aan de Duitse en Oostenrijkse grens.

Bezoekers die naar Zürich komen, plannen meestal een rijvakantie naar Luzern omdat de stad zorgt voor een geweldige eendaagse verkenningsstop. Maar niet iedereen houdt van backpacken door de bergen en dorpen. Voor degenen die luxe nodig hebben tijdens hun reis, zijn luxe chauffeurservices in Luzern de beste manier om de stad in en uit te reizen.

Wij, bij Noble Transfers, bieden eersteklas privé luxe transportdiensten in Luzern voor diegenen die graag in comfort en luxe reizen. Wij bieden de beste chauffeurs met limousine en VIP-transfers in Luzern voor onze gasten.

VIP transfer services in Lucerne

Neem de beste chauffeursdiensten in Luzern

De charmante jezuïetenkerk van Luzern is een must als je naar de stad komt. De kerk werd gebouwd tussen 1666 en 1673 en de twee uienkoepeltorens kijken uit op de skyline aan de zuidelijke oever van de rivier de Reuss. De plaats ziet er van buiten vrij duidelijk uit, maar het is wat binnen dat je adembenemend maakt. Het interieur is prachtig ingericht in wit marmer en voorzien van sierlijk stucwerk en fresco's.

Om de schoonheid van een plek te begrijpen en te bewonderen, moet je je nergens zorgen over maken. Daarom hebben we voor onze gasten de beste limousinediensten met chauffeur in Luzern. U reist met ons mee en u hoeft alleen maar te denken aan wat u wilt eten of waar u wilt zitten. Rust is aan onze professionele chauffeurs. We begrijpen hoe belangrijk het voor u is om discreet te blijven en daarom worden al onze chauffeurs geleerd om de privacy van de klant op de best mogelijke manier te respecteren.

Al onze chauffeurs zijn gelicentieerd, bescheiden, uiterst professioneel en kennen alle steden en omliggende gebieden als hun broekzak. Ze kennen de verborgen juweeltjes van de oude binnenstad en de beste plaatsen om een ​​chocoladereep te kopen. Van de meest exclusieve kledingwinkels tot de coolste plekken voor cocktails, informatie over alles wordt geleverd met onze chauffeursdiensten. Boek gewoon een privéchauffeursdienst in Luzern en maak je klaar om herinneringen te maken.

Het maakt niet uit of u op zakenreis bent of op vakantie, u moet op een bepaald moment ontspannen en plezier hebben, onze luxe VIP zakelijke transferservices zorgen voor luxe ritten en nog meer tijd.

Best Transportation Services In Zürich

Bezoek Luzern in stijl met limousineservice met chauffeur

In de stad Luzern staan ​​traditie en moderniteit naast elkaar. De compacte stad staat bekend om zijn innovatieve ontwerp. Het futuristische cultuur- en congrescentrum (KKL), ontworpen door de toonaangevende Franse architect Jean Nouvel, vormt het architecturale hoogtepunt van de stad. Neem een ​​eersteklas privé luxevervoer en verken de stad Luzern op de meest comfortabele manier.

Een reis naar de regionale bergen van Luzern, de Pilatus of de Rigi - de koningin van de bergen - is altijd een must. Als je niet te veel in de bergen bent, maak dan een wandeling langs het meer van Luzern of drink 's avonds een kopje koffie in een open café voordat je terugkeert naar het hotel of terugkomt in je pendeldienst naar de luchthaven die je van Luzern naar Zürich of Basel luchthaven.

Luzern is een stad vol met stadspleinen en kerken. De jezuïetenkerk wordt beschouwd als het eerste sacrale barokke gebouw van Zwitserland, terwijl de twee torens van de Hofkirche een fundamenteel onderdeel van het stadsbeeld vormen. Luzern herbergt ook de figuur van een stervende leeuw die uit het gezicht van een rots is gesneden ter nagedachtenis aan de heroïsche dood van Zwitserse wachten die zijn omgekomen tijdens de aanval op de Tuileries in 1792, een van de meest geliefde monumenten in Zwitserland.

Als dat je aandacht niet trekt, bezit de stad ook samen met zijn 112-meter lange Bourbaki panorama, een van de weinige onderhouden, mammoet cirkelvormige schilderijen. Er is zoveel dat de stad Luzern te bieden heeft. Bezoek Luzern met onze privétransferservices naar Luzern, breng hier een dag door, beleef een geweldige tijd en neem vervolgens de transfers van Luzern naar de luchthaven van Zürich op tijd voor je vlucht naar huis.

chauffeurs and chauffeured limousine services in Zermatt

Woon vergaderingen bij in Basel of Zürich en vakantie in Luzern

Zürich, de financiële hoofdstad van Zwitserland, trekt elke dag veel zakenmensen, kunstliefhebbers en fijnproevers aan. Een eendaagse reis naar Luzern vanuit deze levendige steden is misschien niet genoeg om je dorst naar rust en stilte te lessen. Maar het zal zeker een verschil maken. Het huren van ons eersteklas luxetransport is een geweldige manier om Zürich, Basel, Luzern en de omliggende gebieden te verkennen. Reizen verandert variabel een persoon en wanneer u reist zoals u leeft, in luxe, kan er niets beters zijn dan dat.

chauffeurs and chauffeured limousine services in Zermatt

Noble Transfers biedt de beste transfers in business class, privéshuttlediensten en premium limousinediensten met chauffeur in Luzern voor diegenen die een luxueus leven leiden en niets anders verdienen dan klasse en stijl van hun transportservers. We doen precies dat. Onze gasten zijn onze prioriteit en we willen dat ze Zwitserland zien zoals het is - een paradijs.

Geef ons een kans om u te dienen tijdens uw volgende reis naar Luzern, Zürich, Genève, Frankrijk of zelfs Duitsland. We bieden drempelservices vanaf uw huis naar de luchthaven en terug. Huur ons in voor de beste business class transfers in Zwitserland en u zult vertrekken met een geweldige ervaring. Altijd. Een luxe ervaring.

Um unsere Webseite für Sie optimal zu gestalten und fortlaufend verbessern zu können, verwenden wir Cookies. "Mehr erfahren”​

ok